Opgeruimde jongens

Muurvarkens. Zo worden we vaak getypeerd. Je hebt ze nodig voor je muren, vloeren en plafonds, maar ze zijn zo aanwezig.

Zelf vergelijken we ons liever met de Wipsnavelkraai. Dat zijn onze vakbroeders. Vakkundig bereiden zij zich voor door haakjes te maken van stokken, en vissen zo hun prooi uit de binnenkant van takken. Gereedschap, dat ze ook weer netjes opruimen! En waar ze zuinig op zijn. Ze zijn zelfs behoorlijk moody, als ze hun kostbare tools per ongeluk uit hun snavel laten vallen. 

Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Maar er is nog iets wat ons onderscheidt. We steken er qua werkervaring, oplossingen en perfectionisme bovenuit, én we houden van sociale waarden: een goed contact onderling en met de opdrachtgever maakt het werken namelijk zoveel leuker. Ook op dat vlak leggen we de lat hoog. Betrokkenheid, belangstelling en samen een bakkie koffie op z’n tijd, haalt het beste in ons naar boven. 

Ons team

Met allebei duizenden meters stucwerk in de gespierde armen, bundelden we in 2021 onze krachten. Werkend met een vast team zzp’ers en leerlingen, richten we ons op de aannemer die zorgeloos zijn stucwerk uit kan besteden, de villa-eigenaar die voor de hoogste kwaliteit gaat en de pandeigenaar of aannemer die een professionele oplossing zoekt voor vochtproblemen, isolatie of wandafwerking.  

Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf. Dat nemen we zeer serieus. Jonge mensen leren we het vak tot in de finesses én we laten zien hoe je als specialist het verschil kan maken.

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram