Pearlcoat voor een vuil afwerende laag

  • Toepassing: buitenmuren en -gevels
  • Vuil-, vocht- en waterwerende buitenmuurverf
  • Zeer onderhoudsvriendelijke buitenmuurverf
Proadoors werken met Pearlcoat van Strikolith, dé duurzame, beschermende en onderhoudsvriendelijke buitenmuurverf.

Pearlcoat is ideaal voor buitengevels met een minerale of kunsthars gebonden ondergrond en aan te brengen in de kleur naar wens. We passen het toe bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie. Bijvoorbeeld bij een buitengevelisolatiesysteem. 

Goede buitenmuurverf

Het verfsysteem is vergelijkbaar met het verendek van een eend. Water, vocht en vuil hecht er niet aan, maar ‘parelt’ ervan af. Dat maakt Pearlcoat uitermate geschikt als duurzame oplossing voor een geveloppervlak. De ontwikkelaars hebben nog meer mooie eigenschappen toe kunnen voegen. Zo zorgt Pearlcoat voor een algen- en schimmelwerende werking, is het zelfreinigend en zeer damp-open. 

Onderhoudsvrije buitenmuurverf

Als Proadoors adviseren we deze vorm van afwerking dan ook graag. Zeker wanneer een woning of pand in een omgeving staat waar je te maken hebt met wind en regen, industriële uitstoot van vuil, roet of fijnstof. Pearlcoat vrijwaart je van intensief onderhoud en schoonmaakwerk. Wie wil dat niet?

Wil je hier meer over weten of een offerte om jouw buitengevel ook van Pearlcoat te voorzien? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies. 

Onze expertises

Overige expertises

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA

Last van een rumoerige ruimte? Overweeg dan een akoestisch plafond om de akoestiek in je ruimte te verbeteren. Een slechte […]
Lees verder

Dunpleister

Supergladde binnenmuren? Kies voor innovatief dunpleisterwerk als uitstekende basis voor strak behangen of sauzen.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram