Betonlook

  • Toepassing: binnen
  • Vloeren, wanden, plafonds (incl. natte ruimtes)
  • Ook over bestaand tegelwerk of MDF-meubels mogelijk
Een stoere, robuuste look creëren, dat doe je met betonlook. In allerlei kleurstellingen mogelijk, zelfs metallic!

We brengen een speciale fijne pasta aan op de ondergrond die na het drogen de gewenste industriële look & feel geeft. Ideaal vanwege de vuil- en waterbestendigheid. Ook erg geschikt voor keuken, wc en badkamer. 

Betonstuc of betonverf

De befaamde betonlook staat bekend als een stijlvolle, moderne en trendy industriële wandafwerking. Zeker als je het combineert met strakke witte wanden. Hoewel betonstuc in eerste instantie niet de goedkoopste oplossing lijkt, heeft het op termijn wel degelijk vele voordelen. Zo is beton ciré echt stucmateriaal, in tegenstelling tot betonverf en duurzamer dan betonverf. Het is keihard en kan dus tegen een stootje. Bovendien is de slijtvaste afwerking alkalisch en niet gevoelig voor schimmel of bacteriën. Je ziet dan ook dat betonstuc veel toegepast wordt in plaats van tegels: op de vloer, bij wc’s, douches, keukens of andere natte ruimtes. Naadloos en waterafstotend. Maar ook rond open haarden geeft betonlook een fantastisch mooi effect. Ook roestige, oxiderende of chique effecten kunnen we creëren, met speciale metallic accenten op de stucwanden.  

Hoe breng je betonstuc aan?

Betonlook (betonstuc) aanbrengen is een expertise op zich. Het advies is dan ook deze door Proadoors aan te laten brengen en niet zelf te gaan experimenteren. Elke ondergrond is anders en je wilt voorkomen dat het resultaat uiteindelijk tegenvalt. Wij zorgen voor een gedegen voorbereiding en de juiste aanpak voor jouw project. We laten alle hoeken en kieren naadloos op elkaar aansluiten en herstellen beschadigingen. Vervolgens brengen we 2 componenten epoxy coating aan, vaak in meerdere lagen. Dit zorgt voor een krasvaste en waterbestendige oppervlakte.  

Kan betonlook over tegels heen?

Betonstuc kan over oud tegelwerk heen aangebracht worden, op voorwaarde dat de tegels goed vastzitten. Ook bestaande meubels of oppervlakten van MDF kun je de betonlook geven, net als de trap en het aanrecht. Zo geef je je hele woning of bedrijfspand die mooie, stoere uitstraling.

Laat je inspireren, en vraag advies welk soort betonlook voor jouw project het meest geschikt is, ciré of verf. Vraag een offerte aan en maak van je pand en plaatje! Ook met aannemers, woninginrichters of interieurbouwers en adviseurs werken we graag samen. 

Onze expertises

Overige expertises

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA

Last van een rumoerige ruimte? Overweeg dan een akoestisch plafond om de akoestiek in je ruimte te verbeteren. Een slechte […]
Lees verder

Dunpleister

Supergladde binnenmuren? Kies voor innovatief dunpleisterwerk als uitstekende basis voor strak behangen of sauzen.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram