BASWA Acoustic

  • Toepassing: binnenmuren, -wanden en plafonds
  • Akoestische oplossingen voor rumoerige ruimtes, bij nagalm of luide klanken
  • Functioneel én esthetisch

Van zwembad tot museum, van monumentaal pand tot restaurant of gehorige villa. Met BASWA ben je van de ‘slechte’ akoestiek af. En dat verhoogt het welzijn van iedereen aanzienlijk.

Galmende stemmen, elkaar amper kunnen verstaan, harde trillingen en geluiden? Het leidt altijd tot een onaangenaam gevoel en staat je welzijn in de weg. Ook wanneer je een prikkelarme omgeving wilt creëren, bijvoorbeeld bij scholen of bejaardenhuizen, is de akoestiek sfeerbepalend.

Duurzaam en flexibel toe te passen

Gelukkig is er BASWA. Premium akoestisch pleisterwerk dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. Het geluidsabsorberende stucwerk is ook nog eens duurzaam, het vervaardigd van natuurlijke grondstoffen, waarvan 93% gerecycled glas en marmerzand.

BASWA passen we toe op allerlei soorten plafonds en wanden, ongeacht architectonisch ontwerp. Recht of hellend, koepels, bogen of gewelven, overal is een oplossing voor.

Voordelen BASWA Acoustic

De akoestische wand- en plafondpanelen van Baswa veraangenamen in de eerste plaats elk verblijf in elke ruimte. Maar het is ook nog eens mooi. Naad- en voegloos, zorgt het aanbrengen voor een esthetisch verantwoord geheel.

Leef of werk je in een woning of pand waar de akoestiek te wensen overlaat? Neem dan contact op met Proadoors. Het levert meer op dan goede akoestiek: het verhoogt je welzijn.

Onze expertises

Overige expertises

Waterschade en lekkages

Vochtproblemen zijn funest voor mooi stuc- en schilderwerk. Voorkom erger, schakel Proadoors direct in om alles vakkundig te herstellen.
Lees verder

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

Dunpleister

Supergladde binnenmuren? Kies voor innovatief dunpleisterwerk als uitstekende basis voor strak behangen of sauzen.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram