Latex spuiten (airless)

  • Toepassing: binnenmuren
  • Snelle, machinale spuittechniek
  • Alle kleuren mogelijk
Superstrak, snel en in alle mogelijke kleuren toepasbaar: latex spuiten. Bij Proadoors zorgen we voor de ideale ondergrond om tot fantastische resultaten te komen.

Latex spuiten is op machinale wijze efficiënt en doeltreffend latex en lak aanbrengen op muren, wanden en plafonds. In elke gewenste kleur. Proadoors werken uitsluitend met kwaliteitsverf om gegarandeerd het beste resultaat te bewerkstelligen. 

Hoe bereid ik latex spuiten goed voor?

De techniek is snel en goed, maar het vraagt wel om een goede voorbereiding en de nodige expertise. Reden om niet zelf aan de klus te gaan, maar er experts voor te vragen. Als Proadoors zorgen we natuurlijk voor het deugdelijk afplakken van alles waar geen latex op mag komen! Vervolgens checken we de basis, de ondergrond. We herstellen oneffenheden en zorgen voor een schone, vetvrije ondergrond. Vervolgens zorgen we voor een airless voorstrijk, zodat eventuele aanslag of vuil ‘geïsoleerd’ wordt. We lopen alles na het drogen nog een keer secuur na, totdat de wanden helemaal klaar zijn voor de airless verfspuitmachine. 

Voordelen airless latex spuiten

Dankzij de spuittechniek, waarbij geen lucht toegelaten wordt, is er bij latex spuiten weinig last van nevel of spray. Ook dekt het direct en is het gelijk egaal. Het heeft dus zeker pluspunten ten opzichte van handmatig schilderwerk. 

Zit alles egaal op de wanden? Dan zorgen we natuurlijk voor een bezemschone oplevering, waarbij we al het afplakwerk netjes hebben verwijderd. 

Wil je buitengewoon strakke wanden, plafonds of muren? Kies dan voor airless latex spuiten én roep de juiste professionals in. Proadoors geven graag advies!

Onze expertises

Overige expertises

Airless spuiten

Wat wij ook doen is Airless spray painting op de wanden en plafonds. Dit houdt in dat wij de wanden […]
Lees verder

BASWA

Last van een rumoerige ruimte? Overweeg dan een akoestisch plafond om de akoestiek in je ruimte te verbeteren. Een slechte […]
Lees verder

Dunpleister

Supergladde binnenmuren? Kies voor innovatief dunpleisterwerk als uitstekende basis voor strak behangen of sauzen.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram