Spackspuitwerk

  • Toepassing: binnenmuren en plafonds
  • Kantoor, kamer, keuken, badkamer, wc
  • Kant-en-klare oplossing voor witte muren

Spackspuiten is een zeer populaire afwerking van plafonds en wanden. Snel, voordelig en netjes. En zo fijn of grof als je zelf wilt.

Een van de voordeligste stucwerkopties betreft spackspuitwerk. Voordelig, omdat het een fantastische techniek is, waarbij we als Proadoors flink wat meters kunnen maken in een relatief korte tijd. De techniek is machinaal, dat scheelt natuurlijk veel. 

Minimaal voorwerk bij spackspuiten

Spack zelf bestaat uit een pasta van kalk en kunsthars, dat machinaal op oppervlakten gespoten wordt. Spackspuiten als wand- en plafondafwerking is een populaire oplossing, omdat er niet zo veel voorwerk nodig is. Het valt onder de kant-en-klaar oplossingen. Bij spackspuiten gaat het voorbehandelen en het spackspuiten vaak in een moeite door, de klus is binnen enkele dagen geklaard. 

Hoe je de uiteindelijke structuur van wand of plafond eruit wilt laten zien, bepaal je zelf: kies uit een fijne, volle of open witte korrelstructuur. Fijn of juist grof. 

Kan spackspuiten op elke ondergrond?

In principe is spackspuiten mogelijk op vele ondergronden. Van kale betonmuren tot gipsplaten of gestucte muren en wanden. Soms is een ondergrond of het oppervlak niet egaal genoeg. Bij spackspuiten komt dat erg nauw, omdat je dat gelijk ziet in het eindresultaat. Als Proadoors beoordelen we dat vooraf en herstellen de wand of het plafond dan eerst. Dat doen we met een meslaag. Een meslaag is pleisterwerk dat we egaliseren om de ondergrond wit en glad te maken, zodat we daarna zonder problemen kunnen gaan spackspuiten. 

Spackspuiten is overigens ook een optie voor een natte ruimte, zoals douche, sauna of wc. 

Overweeg je spackspuiten voor jouw pand of woning en ben je benieuwd of de ondergrond geschikt is? Neem contact op voor een goed advies en een mooie offerte. 

Onze expertises

Overige expertises

Waterschade en lekkages

Vochtproblemen zijn funest voor mooi stuc- en schilderwerk. Voorkom erger, schakel Proadoors direct in om alles vakkundig te herstellen.
Lees verder

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA Acoustic

Rumoer, galm, harde klanken? Met BASWA lossen we akoestische problemen in elke ruimte voor je op. Panelen van meesterlijk akoestisch premium zandpleister.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram