Buitengevelisolatie

  • Toepassing: buitengevels / buitenmuren
  • Voldoet aan de isolatiewaarden
  • Verhoogt wooncomfort, bespaart energie

Actueler dan ooit: buitengevelisolatie. Kies voor de juist isolatieafwerking en behaal de benodigde isolatiewaarde.

Buitengevelisolatie kun je vergelijken met het aantrekken van een extra jas. Je geeft je huis extra beschutting en daarmee houd je de warmte binnen en de kou buiten. Als Proadoors zorgen wij voor kwalitatieve gevelisolatie: we realiseren met Strikotherm thermisch isolerende wandafwerking. Daarvoor gebruiken we panelen op basis van polystyreen (EPS). De panelen isoleren de buitenwanden vanaf de buitenzijde. Als professionals hebben we de kennis en kunde in huis om een kwalitatief hoogwaardige afwerking te realiseren, zodat je met jouw woning of pand aan de vereiste isolatiewaarden voldoet.

Wooncomfort door buitengevelisolatie

Los van de bouweisen, is het natuurlijk sowieso comfortabel wonen en werken in een beter geïsoleerd pand; warmer in de winter en koeler in de zomer. Dat woongenot is onbetaalbaar. Ook voor de gezondheid belangrijk, want vocht en schimmel krijgen veel minder kans. Je leefomgeving gaat er aanzienlijk op vooruit. 

Energiebesparing door buitengevelisolatie

De stook- of koelingskosten beperkt je met buitengevelisolatie behoorlijk. De kwalitatieve gevelisolatiesystemen van Strikolith leren ons dat je de kosten binnen 10 tot 15 jaar terugverdient. Deze terugverdientijd is dan alleen nog maar gebaseerd op de besparing van de energierekening, maar eigenlijk moet je ook de waardevermeerdering van je woning of kantoorpand meenemen. Die marktwaarde wordt met buitengevelisolatie fiks hoger. Soms wel tot tienduizenden euro’s meer, dankzij de professionaliteit van dit gevelisolatiesysteem.

Welke eigenschappen heeft deze buitengevelisolatie nog meer?

De EPS-panelen die aan de buitenzijde van het pand komen, zijn damp-open en zorgen voor een ademend binnenklimaat. Bovendien zijn ze waterafstotend en zelfreinigend na afwerking. De lange levensduur van de panelen zorgt voor een toekomstbestendige en duurzame oplossing qua buitengevelisolatie.

Meer weten over de Strikotherm buitengevelisolatie? Neem contact op met Proadoors voor een goed advies of offerte voor jouw woning of bedrijfspand.

Onze expertises

Overige expertises

Waterschade en lekkages

Vochtproblemen zijn funest voor mooi stuc- en schilderwerk. Voorkom erger, schakel Proadoors direct in om alles vakkundig te herstellen.
Lees verder

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA Acoustic

Rumoer, galm, harde klanken? Met BASWA lossen we akoestische problemen in elke ruimte voor je op. Panelen van meesterlijk akoestisch premium zandpleister.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram