TEAM

Al onze experts op een rij

Glenn den Heijer (1973)

Waardeer wat je wel hebt, in plaats van wat je niet hebt

Als zoon van een stukadoor weet hij als kind een ding zeker: hij wordt nooit stukadoor. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na wat avonturen in de elektrotechniek, droomt Glenn op een nacht dat hij staat te stuken. Geen boze droom. Hij besluit ervoor te gaan. 

Glenn start met 17 jaar bij een middelgroot stukadoorsbedrijf. Na de ietwat recalcitrante puberjaren, zet hij met 24 jaar de knop definitief om en ontpopt zich tot een zelfstandige stucprofessional met GdH Stucwerken.

Glenn stort zich op de stuctechnieken en vergroot zijn netwerk. Zijn kwaliteiten schieten omhoog. Gaandeweg ontdekt hij waar zijn hart ligt: bij de woningen in het hogere segment, de individuele nieuwbouwprojecten of opdrachten waarbij hij echt het verschil kan maken. Waar je rond de tafel zit, advies kunt uitbrengen en spart over de beste oplossingen. 

Samen met zijn jeugdvriend Jeroen zet hij in 2021 de stap om samen te gaan. Met dezelfde mindset, elkaar door en door kennend, staan ze sterk. In zijn vrije tijd is Glenn een fanatieke crossfitter, geniet hij van zijn kleinkind én van zijn Ford Mustang. 

Zijn motto? Wees dankbaar voor de kleine dingen. Kijk naar wat je wel hebt, in plaats van wat je niet hebt! 

Jeroen van Oort (1982)

Wat je geeft krijg je terug

Ondernemerschap. Dat is een belangrijke drijfveer van Jeroen als hij een bedrijf in autoglas start na de MTS. Het gaat hem niet alleen om de business. Hij heeft er lol in mensen verder te helpen. Dat zijn geen loze woorden, want in 2010 maakt hij een carrièreswitch en volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg. Bij Amarant gaat hij verder als persoonlijke begeleider van jongeren.

Een prachtige baan, maar op enig moment mist hij het zelfstandig ondernemerschap én ontdekt hij meer voldoening te halen uit aanpakken en praktisch werken. Jeroen kiest voor het stukadoorsvak. Hij geniet van de rust en ruimte om zijn ding te doen. Bovendien kan hij al het geleerde goed kwijt bij het begeleiden van de jonge aanwas in het vak. Ook als het jongeren zijn die wat extra aandacht nodig hebben. Voor een leerbedrijf niet onbelangrijk. 

Na 20 jaar als zelfstandig stukadoor te hebben gewerkt, grijpt Jeroen de kans om met Glenn samen te gaan werken. Zeker gezien de gelijkgestemdheid, zijn ze aan elkaar gewaagd. In zijn vrije tijd mag hij graag sporten, uitgaan en van zijn vrouw en twee kinderen genieten. 

Zijn motto? Wat je geeft krijg je terug!

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram