Buiten schilderwerk

  • Toepassing: gevels, buitenmuren, boeiboorden, deuren en kozijnen, hekwerken
  • Klimaatbestendige materialen
  • Ook in de winter mogelijk

Een gevel is het visitekaartje van woning of bedrijfspand. Het is de eerste indruk die je krijgt, en zoals bekend: een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg dus dat het aangezicht er goed uitziet. Het zegt iets over de waarde die je hecht aan een verzorgd en net pand. Buiten schilderen is een expertise op zich. Materialen, ondergrond, weer en wind, alle factoren hebben invloed op het resultaat. Als Proadoors weten we daar alles van en zorgen voor uitstekend buitenschilderwerk. Degelijk en duurzaam. Van het ontvetten bij aanvang van het werk tot en met het repareren bij houtrot of beschadiging, tot het afplakken, schuren en schilderen.

Verf voor buitengevels

Ook als je je gevel of totale buitenkant een nieuwe of frisse look wil geven, is buitenschilderwerk een geweldig goed idee. Proadoors werken met kwalitatieve acrylverf of kalkpleister. Kalkpleister is overigens een prima optie om oneffenheden weg te werken en komt uitermate goed tot zijn recht bij landelijke woningen. Vanzelfsprekend wordt er vooraf een gedegen plan gemaakt, afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond.

Proadoors beperken zich niet alleen tot het schilderen van de gevel. Ook ander buitenschilderwerk is in goede handen. Denk aan raam- en deurkozijnen, (garage)deuren, hekwerken en gevelbetimmeringen. 

Weerbestendige verf

Bij buitenschilderwerk speelt de factor weer natuurlijk een rol. Afhankelijk van de weersomstandigheden, schilderen we in principe het hele jaar door, al zullen we hartje winter soms beschermende maatregelen moeten treffen. Wellicht ten overvloede: we werken met klimaatbestendige materialen als rasechte Nederlandse schilders! 

Vraag gerust een offerte aan voor je buitenschilderwerk. We duiken er graag in, en staan u met raad en daad bij over kleuradvies, trends en mogelijkheden. Ook denken we mee in oplossingen rond de eventuele regels die gelden rond kleurgebruik in uw (bedrijfs)pand of woning en de mogelijke straat- of buurtafspraken.

Onze expertises

Overige expertises

Waterschade en lekkages

Vochtproblemen zijn funest voor mooi stuc- en schilderwerk. Voorkom erger, schakel Proadoors direct in om alles vakkundig te herstellen.
Lees verder

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA Acoustic

Rumoer, galm, harde klanken? Met BASWA lossen we akoestische problemen in elke ruimte voor je op. Panelen van meesterlijk akoestisch premium zandpleister.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram