Waterschade en lekkages

  • Herstel van waterschade aan plafond, stuc- en schilderwerk
  • Effectieve, vakkundige reparatie
  • Verzekeringstechnisch transparante offerte voor het schadeherstel

Van een kleine lekkage tot een overstroming; stuc- en schilderwerk op wanden en plafonds laat dan snel los. Ook dan doe je een beroep op Proadoors. Omdat wij exact weten hoe je die schade netjes herstelt én hoe je de verzekering van de juiste offerte voorziet.

Als Proadoors maken wij natuurlijk graag mooi, nieuw werk. Maar ook fiksen wij onverhoopte vervelende schades door bijvoorbeeld lekkages.

Dat doen we grondig, vakkundig en efficiënt.

Denk aan schade aan het stucwerk door vocht. Het stucwerk bladdert of brokkelt eraf. We herstellen als professionals de plek van het onheil, om verdere schade te voorkomen. Ook verflagen raken bij waterschade snel aangetast. Proadoors verwijdert de beschadigde verflagen, zorgt voor een herstelde, beschermde ondergrond en schildert het oppervlak weer als nieuw.

Schimmels en houtrot door vocht: los het direct op

Een ander vervelend fenomeen bij vocht of lekkages: vervorming, verkleuring of zelfs schimmelgroei en meeldauw van stuc- en schilderwerk. In dat geval behandelen we eerst de oorzaak van het vocht, om herhaling te voorkomen. Dat geldt ook voor structuurschade: houtrot in wanden en plafonds, veelal een gevolg van ernstige waterschade. Proadoors repareert het stuc- en schilderwerk, maar adviseert ook wat te doen wanneer er ingrijpender reparaties nodig zijn, eventueel in samenwerking met andere partijen, zoals aannemers en loodgieters.

Transparante verzekeringsofferte

Daarnaast is er het verzekeringsverhaal. Proadoors werkt geregeld samen met verzekeringsmaatschappijen, en weet exact hoe een transparante, goed opgebouwde offerte eruit moet zien. Ook daarin assisteren wij. Kijk, dat scheelt een hoop gedoe.

Wacht niet bij waterschade of lekkages, maar voorkom erger. Neem gelijk contact op met Proadoors. Wij staan graag voor je klaar!

Onze expertises

Overige expertises

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA Acoustic

Rumoer, galm, harde klanken? Met BASWA lossen we akoestische problemen in elke ruimte voor je op. Panelen van meesterlijk akoestisch premium zandpleister.
Lees verder

Dunpleister

Supergladde binnenmuren? Kies voor innovatief dunpleisterwerk als uitstekende basis voor strak behangen of sauzen.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram