Binnen schilderwerk

  • Toepassing: binnen
  • Kantoorruimte, kamer, keuken, badkamer en wc
  • Trappen, deuren en kozijnen

Vergeelde plafonds of zin in een frisse, nieuwe look? Kantoor of woning, met Proadoors komt het goed.

Wie zelf het binnenschilderwerk gaat doen, komt er snel achter: dit is een vak! Goed schilderwerk is bovendien een basisvoorwaarde voor fijn wonen en werken: het bepaalt in hoge mate de sfeer in je huis, kantoor of bedrijfspand. In principe kun je vrijwel alle (grote) oppervlakten schilderen, ongeacht de ondergrond. Als vakkundig schilders kijken we natuurlijk wel goed naar welke materialen en technieken het meest geschikt zijn voor jouw specifieke klus en hoe de ondergrond zich zal gedragen. Nu en in de toekomst. Dat is nodig, om je zo lang mogelijk te laten genieten van het schilderwerk.   

Binnenmuren en plafond schilderen

De binnenmuren of het plafond schilderen zijn de meest voorkomende toepassingen. Dat kan met allerlei soorten verf. Zoals de traditionele latex, speciaal voor binnenschilderwerk, of speciale verfsoorten zoals metallicverf. Kortom, er zijn legio manieren om je pand op te frissen of te onderhouden. Verras, breng leven of juist rust in het interieur of zorg voor een geheel nieuwe aanblik. Als Proadoors geven we graag advies, mogelijkheden te over. Ook de trap of het trappenhuis is vaak een interessante blikvanger in het interieur. Schilder je die ruimte, dan krijg je gelijk een hele andere look.  

Hoe schilder je een badkamer?

Zelfs voor vochtige ruimtes als badkamers is schilderen een praktische oplossing dankzij onze waterdichte tegelverf of muurverf. Los daarvan richten we ons ook op ander binnenschilderwerk, zoals het schilderen van ramen, deuren of meubels en keukenkasten. Wat een lik goede verf al niet kan doen! 

Als professionals geven we graag advies en zorgen voor een heldere offerte, inclusief stappenplan. Zo voorkomen we dat u voor onverwachte verrassingen staat. Wil je degelijk, mooi en duurzaam binnenschilderwerk? Neem contact op, dan maken we voor je woning of (bedrijfs)pand een voorstel. 

Onze expertises

Overige expertises

Waterschade en lekkages

Vochtproblemen zijn funest voor mooi stuc- en schilderwerk. Voorkom erger, schakel Proadoors direct in om alles vakkundig te herstellen.
Lees verder

Airless spuiten

Met airless spray painting, zorgen we met latex voor egale wand- en plafondafwerking in elke gewenste kleur. Snel, strak en schrobvast.
Lees verder

BASWA Acoustic

Rumoer, galm, harde klanken? Met BASWA lossen we akoestische problemen in elke ruimte voor je op. Panelen van meesterlijk akoestisch premium zandpleister.
Lees verder
1 2 3 5

Contact

Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare stukadoors, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram